Dit Tøj

Har du baby- og børnetøj du ikke bruger længere, så er vi meget interesseret i det.

De lidt dyrere mærker, hvor tøjet er i god stand, køber vi enten for et samlet beløb eller vi laver en kommisionsaftale. Alt andet tøj tager vi også gerne imod, dog uden betaling, selv det med huller, pletter og som er godt slidt. Vi sælger pt kun baby og børnetøj, men vi tager dog gerne imod voksentøj også – også det med huller og pletter, eller den hjemmestrikkede uld sweater, der blev lidt for lille i sidste vask.

HVORDAN SÆLGER VI TØJET?

Alt tøjet sorteres i forhold til mærke og stand. En del vil blive solgt enkeltvis. Noget bliver solgt i mindre pakker der er sorteret i størrelser og gerne så det matcher. Det meget slidte tøj, med et mindre hul eller en plet, vil ligeledes blive samlet i størrelsespakker og videregivet gratis. Det tøj der evt skulle være for dårligt til at give videre, redesigner vi eller giver videre til en genbrugscontainer.

HVORFOR LADE OS SÆLGE DIT TØJ FREMFOR DIG SELV?

Det vil højst sandsynligt være en bedre forretning for dig, at sælge dit tøj selv, men hvis du lader os sælge det, så slipper du for alt bøvlet med billeder, at sætte det til salg, kommentere, svare og evt at afsende det. Derudover har vi efterhånden også opbygget en større og større kundekreds, så forhåbentlig vil det være med god salgs succes.

Det tøj vi sælger for dig som en del af en kommisionsaftale og som endnu ikke er solgt, kan du altid bede om at få retur igen.

HVORFOR GIVE TØJET TIL OS OG IKKE TIL EN GENBRUGSORGANISATION?

Først og fremmest fordi vi med kærlighed elsker at nusse om tøjet og sælge det videre. Vi elsker at sammensætte små pakker, fx en opstartspakke til en nyfødt eller blot en størrelsespakke til et barn. Vi elsker især at kunne forkæle med gratis pakker og vi elsker ideen om, at endnu et barn får optimal glæde af et skønt stykke tøj, indtil det ikke kan mere.

Og så elsker vi at skabe og sy. Og det er præcis hvad vi bruger alt voksentøjet vi får doneret til. Det bliver omsyet – redesignet om man vil – til nye skønne produkter til babyer og børn. Ja, selv den før omtalte uldsweater der lige var blevet lidt for lille, den kan helt sikkert bruges til noget andet. Det siger selvfølgelig sig selv, at disse ting er unika produkter, der kun findes et – eller maks få – stk af.

HVOR KAN TØJET AFLEVERES?

Er vi så heldige, at du har lyst til at donere noget af dit brugte tøj til os, så kan det afleveres i Cafe Tankefryd i Brande eller hos os privat – kontakt os endelig, vi vil med stor glæde og taknemmelighed tage imod det.