Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Leverings og betalingsinformation
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle bestillinger på www.anemonesklædeskab.dk. Betingelserne frafalder kun i tilfælde af anden skriftlig aftale mellem køber og www.anemonesklædeskab.dk

Betaling
Betaling af din bestilling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden gennem Paypal. Her kan du både betale med de kort som Paypal godtager, samt din Paypal konto. Ønsker du ikke at bruge denne betalingsmetode, kontakt os da for en anden løsning.
Du modtager altid en kvittering for dit køb via e-mail. Der er ikke indgået en bindende købsaftale med www.anemonesklædeskab.dk før du har modtaget en ordrebekræftelse.

Priser
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. dansk moms (25%). Priserne er dagspriser og de kan dermed ændres uden varsel. Hvis der skulle opstå fejl på siden, eller du har spørgsmål til priser bør du kontakte os for hjælp til at løse eventuelle sager, hvis de skulle opstå. www.anemonesklædeskab.dk tager i enhver henseende forbehold for, at der kan forekomme pris- og trykfejl.

Rabatkoder
Ved brug af eventuelle rabatkoder, godtager vi maks en rabatkode pr. køb. Du kan altså ikke skrive to forskellige koder på hver 10% og derved få 20% ialt. Det er den første kode, du skriver, der er gældende.

Levering og fragt
Leveringstiden er 2-3 arbejdsdage efter at en ordre er accepteret og til at du kan afhente den. Ordren afsendes med GLS til levering hos en pakkeshop nær dig. Fragtprisen er 35 kr og er inkl forsikring. Hvis den bestilte vare, af en eller anden årsag, ikke kan leveres ifølge aftale, vil vi kontakte dig for nærmere aftale.  Er varen bortkommet under fragten, finder vi den løsning som passer dig bedst. Kontakt os for nærmere information.
Har du købt en opskrift, sendes denne som pdf fil pr mail straks efter ordren er betalt. Husk derfor ALTID at tjekke, at din mail er korrekt, da du ellers ikke vil modtage opskriften. Har du oplyst forkert mail, kontakt os for en manuel løsning. Alle opskrifter som sendes som pdf fil, bliver naturligvis ikke pålagt fragt.

Hvis du har mulighed for selv at afhente varerne, kan du vælge dette i vores system og spare fragte. Kontakt os for nærmere aftale herom.

Fortrydelsesret
Hos www.anemonesklædeskab.dk tilbydes du 14 dages fuld returret, som er gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal www.anemonesklædeskab.dk derfor underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Når varen returneres, er det din pligt at sørge for, at den er i væsentligt samme mængde og stand, som da du modtog denne. Varer i brudt originalemballage eller brugte varer, refunderes ikke. Evt. emballage og produktskilte skal vedlægges.
Ønsker du at returnere varen, dækker vi ikke omkostningerne forbundet med returneringen. Du skal derfor selv betale porto og evt. andre udgifter forbundet med returneringen.

Returneringen af beløbet sker, når vi har modtaget den returnerede vare. Det er vigtigt, at du vedlægger dit navn og din adresse, så vi har mulighed for at finde dig i vores kunderegister. Kuverten skal mærkes ”returnering”. Returnering skal ske til følgende adresse:

Anemones Klædeskab
CVR: 35283102
Tinghøjvej 39
7330 Brande
Danmark

Køber du sammensatte produkter, som fx en tøjpakke til en samlet pris, kan du ikke fortryde og returnere noget af pakken, men kun hele den samlede pakke.

Anemonesklædeskab.dk tilbyder dog ikke fortrydelsesret på opskrifter sendt pr mail!

Risikoen for varerne
Efter fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet, kan varen kun returneres ved reklamation. En retmæssig reklamation kan ske, hvis varen er blevet beskadiget eller forringet. Skyldes skaderne uagtsomhed eller manglende omsorg fra din side, godtager www.anemonesklædeskab.dk ikke reklamationen.

Ved evt. reklamation anbefaler vi dig at returnering sker i original emballage eller tilsvarende forsvarlig emballering. Kontakt os altid før du sender varer retur.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved varer handlet hos www.anemonesklædeskab.dk skal informeres til os senest 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og så vidt muligt vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl op til 2 år efter modtagelsen af varen. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode,  www.anemonesklædeskab.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Returnering af købsbeløbet er ikke en mulighed ved reklamation.

Der ydes ingen reklamationsret på vores secondhand/brugte produkter, da de jo allerede er brugte og slidte i et vist omfang.

Forbehold
Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsvilkår. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig opdateret på dette område.

Copyright ©
Alle tekster og billeder på shoppen er ejet af enten www.anemonesklædeskab.dk eller vores leverandører, og misbrug vil medføre politianmeldelse.

Alle opskrifter er vores egne og må derfor hverken kopieres eller videresælges, ligesom at et færdigt produkt lavet ud fra vores opskrifter ej heller må sælges.

Har du spørgsmål til noget, er du altid velkomne til at kontakte os.